Hirdetés

Gamescom 2015 - 2. nap összefoglaló és interjú a NeocoreGames-szel

|

A gamescom 2015 második napján mindenki számára megnyíltak a kapuk, úgyhogy igyekeztünk minél többet a szakmai részen maradni. A második nap összefoglalójában azért láthatjátok, mennyien voltak Európa legnagyobb videojátékos rendezvényén.

Hirdetés

Összesen két napot töltöttünk kint a 2015-ös gamescomon, de bárcsak többet maradhattunk volna. A fejlesztők, PR-osok mindegyike maximálisan jófej, nem látszik rajtuk a fáradtság, lelkesen beszélnek játékaikról. Emellett annyi stand van mind kint, a közönség által látogatható csarnokokban, mind a szakmai részen, hogy talán az egész hét sem lenne elég mindent végigjárni.

A második napon a NeocoreGamesnél kezdtünk, ahol megmutatták nekünk a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyrt. Juhász Viktor narrative designert el is kaptuk egy interjúra, megkérdeztük, hogyhogy épp ők is Warhammer játékot fejlesztenek, és hogy mit kínál az egyébként határozottan ígéretes cím.

Jártunk még az EA elkerített, zárt ajtók mögötti prezentációkkal teli részlegében, a Capcomnál, a Ubisoftnál (AC: Syndicate-ezni és Rainbow Six: Siege-ezni) és kipróbáltuk Battlebornt. Amiről nem olvashattatok még, arról hamarosan fogtok, nézzétek gamescom aloldalunkat továbbra is. Most pedig videó:

További érdekességek a GameStar YouTube csatornán, ha tetszik a videó, iratkozzatok fel itt alulra kattintva, meg is köszönjük nektek aztán.

Köszönjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)