Hirdetés

Gamescom 2015 - egy darabig még ne számítsunk a The Elder Scrolls VI-ra

|

Sokan vannak, akik lehetőleg tegnapra szeretnék kérni a The Elder Scrolls sorozat következő részének bejelentését, de a Bethesda szerint erre még egy jó darabig várnunk kell.

Hirdetés

Bár a modok a mai napig életben tartják, az Elder Scrolls V: Skyrim már majdnem négy éve jelent meg, így a rajongók közül sokan szeretnék, hogy a Bethesda leleplezze következő, tisztán az egyjátékos élményre koncentráló epizódot a sorozatban. Pete Hines, a Bethesda marketing-részlegének alelnöke viszont letörte mindenki lelkesedését a gamescomon adott nyilatkozatával.

A Bethesda fejlesztőcsapata ugyanis nem nagyon nőtt az utóbbi években, a valamivel száz fő feletti stúdiónak pedig bőven lesz dolga az elkövetkezendő hónapokban, sőt, inkább évben. Egyrészt még 2016-ban is támogatni tervezik a The Elder Scrolls Online-t, így azok is kapnak új tartalmakat, akik PC-n már a megjelenés óta nyomják az MMO-t, vagy akik konzolon csak nemrég csatlakoztak a mókához. Másfelől ott van természetesen a Fallout 4 is, amivel szintén lesz dolga a fejlesztőknek a novemberi megjelenés után, hiszen a modtámogatással is valószínűleg csak 2016 elejére készülnek majd el, és persze a poszt-apokaliptikus játék DLC-i sem készítik el magukat.

Így nagy valószínűséggel a Bethesdás hölgyek és urak csak akkor kezdhetnek bele a következő Elder Scrolls-játék tervezésébe, amikor már 2016 nagyobb része is eltelt. Azt tekintve, hogy a Fallout 4-et is kevesebb mint fél évvel a megjelenés előtt leplezte le a kiadó, az sem lenne meglepő, hogy a Skyrim folytatását is csak akkor mutatnák be, amikor a munka javával már végeztek.

Ti melyik Bethesdás játékot várjátok legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)