Hirdetés

Gamescom 2015 - Call of Duty sajtókonferencia élő közvetítés

|

A gamescom 2015 rendhagyó Call of Duty előadása kimondottan arra fókuszál, hogyan állja meg a Black Ops III eSportként a helyét, és mit tesz a Treyarch, hogy megkönnyítse a dolgát.

Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops III sokkal több lesz, mint az Advanced Warfare volt. Egyrészt kapunk egy hagyományos sztorit, amit egyszerre három pajtásunkkal együtt is végigjátszhatunk, másrészt lesz benne egy szintén négyfős co-opra kihegyezett zombis kampány is.

Nem utolsósorban ott a multiplayer szegmens, amin szintén nagyon sokat dolgozott a csapat. Nem újdonság, hogy az Activision eSportot akar csinálni az épp aktuális Call of Dutyból, de a Black Ops III-nál ezt olyannyira komolyan gondolják, hogy egy előadást szentelnek csak az ezzel kapcsolatos funkcióknak. Az előadás este 7-kor startol, a Call of Duty hivatalos honlapján lehet élőben nézni, de lejjebb liveblogunkat is olvashatjátok.

Watch live video from Call of Duty on www.twitch.tv

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)