Hirdetés

Gamescom 2015 - nézz bele a Halo 5: Guardians játékmenetébe

|

A Microsoft nem aprózza el a gamescomot, egész héten mutogatják a portékájukat. Így kukkanthattunk bele a Halo 5: Guardians egy- és többjátékos módjába is.

Hirdetés

A Microsoft előadása nyitotta az idei gamescom sajtókonferenciáinak sorát, a kiadó pedig meg is mutatott néhány kifejezetten izgalmas projektet, amelyek remélhetőleg arra sarkallják majd a játékosokat, hogy beruházzanak egy Xbox One-ba. Ilyen a Halo 5: Guardians is.

A 343 Industries játékából két videót is megmutattak most az nagyközönségnek, egyet az egyjátékos kampányból, egyet pedig a többjátékos Arena módból. A Halo 5: Guardians sajnos nem kapta meg azt a figyelmet a konferencián, amit vártunk, így be kell érnünk ilyen rövid videókkal, de hát ez is több, mint a semmi.

A többjátékos módot bemutató videóban több pályát, így a Coliseum, a Plaza, a The Rig és az Eden névre keresztelt arénákat is megnézhetjük, a szóló gameplay pedig Master Chief szemszögéből mutatja be néhány jelenetet, amelyeket nem láttunk korábban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)