Hirdetés

Szigorúbban veszik a biztonságot a gamescomon

|

A világ második legnagyobb videojátékos rendezvényét Németországban tartják, tavaly 345 000-en vettek részt rajta. A közelmúlt eseményei miatt rendkívüli biztonsági intézkedéseket vezetnek be.

Hirdetés

A nemrégiben történt terrortámadások Franciaországban és Németország területén zajlottak le. A kölni gamescom szervezői sem tehették meg, hogy nem vesznek tudomást erről.

Közleményben kértek meg minden résztvevőt (kiállítókat, látogatókat és a sajtó képviselőit is) arra, hogy ha nem nagyon muszáj, ne vigyenek magukkal táskát, ugyanis ezeket egytől-egyig átkutatják belépéskor. Ha mégis vinniük kell, csak a legfontosabb dolgokat tegyék bele, mindent, ami nem feltétlenül szükséges, a folyamat meggyorsítása érdekében hagyjanak otthon.

Felszólították továbbá a cosplayeseket, hogy semmilyen fegyvert vagy fegyvernek látszó tárgyat nem lehet bevinni, azokat a bejáratnál elkobozzák, továbbá azt tanácsolják, a lakosság nyugalmának megőrzése érdekében a tömegközlekedési eszközökre se vigyék magukkal. 

Ugyanezek a szabályok egyébként a gamescomot megelőző GDC Europe rendezvényre is vonatkoznak. 

Augusztus 17-19. között mi is kint leszünk, rengeteg játékot megnézünk és kipróbálunk, számítsatok exkluzív beszámolókra és videós bejelentkezésekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)