Hirdetés

Gamescom 2017 - a Microsoft felújítja az Age of Empires II-t és a III-at is

|

Nem hittük volna, hogy a Microsoft képes lesz fokozni az RTS rajongók örömét az E3-on bejelentett Age of Empires: Definitive Edition után, de úgy tűnik, hogy a gamescomra is tartogatott néhány elég nagy meglepetést.

Hirdetés

Még mindig nehezen hisszük el, hogy több mint egy évtized után folytatódik az egyik legnagyobb RTS széria, erre már itt is a következő bejelentés a kiadótól, miszerint az első Age of Empires játék felújított változatának mintájára átdolgozzák a másik két részt is, így gyakorlatilag az egész trilógiát modern köntösbe bújtatják.

Hirdetés

Az Age of Empires II és III is nagy valószínűséggel ugyanazon a kezelésen fog átesni, mint az első rész, tehát a 4K felbontású textúrák mellett teljesen megújulnak a hangok és a zenék, és a játékmenet is kiegyensúlyozottabb lesz a többjátékos mód érdekében. Arra is számíthatunk, hogy csak a Microsoft Store-ból lesznek elérhetők a játékok, de egyelőre még semmi biztosat nem tudunk mondani, mert elég kevés részletet tudunk eddig.

Ti játszottatok régen az eredeti részekkel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)