Hirdetés

Gamescom 2017 - jön az Attack on Titan játék második része

|

Az emberevő titánok elleni háború videojáték formában is folytatódni fog még a jövő év elején. Már trailert is tudunk mutatni nektek.

Hirdetés

A hihetetlenül sikeres Attack on Titan franchise már kapott egy játék feldolgozást a manga első 19 fejezete alapján, és úgy tűnik, hogy a következő rész a manga további oldalait veszi majd alapul. A Koei Tecmo elmondása szerint mindent visszakapunk abból, amit az első részben szerettünk.

A lenti trailerben a sztori nagyobb pillanatainak játékos feldolgozását láthatjuk, így valószínűleg ezúttal is az ismert történetekre épít majd nagyrészt a játék. Meg persze arra, hogy minél nagyobb vérengzés közepette vágjuk le a titánokat.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy milyen platformokra érkezik a játék. Az előző rész megjelent PlayStation 4-re, PlayStation 3-ra, PlayStation Vita-ra, Xbox One-ra és PC-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)