Hirdetés

Gamescom 2017 - jött egy kis Biomutant gameplay

|

Sokan kíváncsiak voltak a Biomutant bejelentésekor, hogy a THQ Nordic hogyan képzelte el a gyakorlatban a posztapokaliptikus, nyitott világú, kung-fu akció-szerepjátékot és a válasz nem is váratott sokáig magára, már belenézhetünk a különleges játékmenetbe.

Hirdetés

A minap számoltunk be a THQ Nordic legújabb bejelentéséről, a sok műfajt keverő és ezért piszkosul ígéretesnek tűnő Biotmutantról, amelyet az egykori Just Cause és Mad Max fejlesztőkből álló Experiment 101 készít. 

Hirdetés

Cuki és egyben halálos állatok, mutáns képességek, durva karakterfejlesztés, felfedezésre szomjazó színes világok... a Biomutant olyan húrokat penget meg bennünk, amit legutoljára a Beyond Good & Evil (vagy akár a Fable, ha már szabadon asszociálunk) első részénél éreztünk, éppen ezért fohászkodunk érte, hogy a játékmenet a megjelenésekor is olyan legyen, mint az alábbi gameplay videóban: 

A Biomutant 2018-ban jelenhet meg a főbb platformokra, de ha már ma játszhatnánk, az is későn lenne. Ti hogy vagytok ezzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)