Hirdetés

Gamescom 2017 - az androidok kapták a főszerepet a Dragon Ball FighterZ új videójában

|

A trailerből kiderül, hogy a csillagharcosok mellett az androidok is kemény legényeknek számítanak, akik egy város elpusztításától sem rettenek vissza annak érdekében, hogy legyőzzék ellenfelüket.

Hirdetés

Sorra érkeznek a gamescomról a gameplay videók, így várható volt, hogy a Dragon Ball FighterZ-ből is láthatunk új jeleneteket. A verekedős játék legújabb trailerében Gokuéknak a Dr. Gero által létrehozott csapattal kell felvennie a harcot.

Tegnap óta lehet jelentkezni a Dragon Ball FighterZ zárt bétájára. Akinek esetleg nem sikerül bejutnia, az sem marad csillagharcos kontent nélkül, mert az IGN.com jóvoltából újabb trailer érkezett. A megszokott szájkarate után egymásnak is ugranak a felek.

Android 18, 16 és Cell került a reflektorfénybe, de a videóban többek között feltűnik még Gohan, Dermesztő, Trunks vagy a konstans elhalálozó Krillin is, aki valamilyen oknál fogva most legyőzi ellenfelét. Az effektek, a megmozdulások és a különféle kombók nagyon a helyükön vannak, remekül hozzák az anime hangulatát.

A Dragon Ball FighterZ 2018. februárjában fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)