Hirdetés

Gamescom 2017: nézd velünk az Electronic Arts konferenciáját

|

Az EA is saját konferenciával készül az idei gamescomra. Rengeteg izgalmas gameplay anyagra számítunk, mutatjuk, hol tudjátok nézni a show-t.

Hirdetés

Tegnap este a Microsoft kísérelte meg lehengerelni a világot, de valószínűleg nem ez lesz az a gamescomos előadás, amit évek múlva is őszinte mosollyal az arcunkon idézünk vissza. Ma este az EA bizonyíthatja, hogy ők egy ütősebb show-t képesek összerakni. 

Hirdetés

Teljesen biztos, hogy a perceken belül elstartoló EA Live-on láthatjuk majd : Star Wars Battlefront II-t, a Need for Speed Paybacket, a Battlefield 1-et, a végre konzolokra is érkező The Sims 4-et, és az EA legnépszerűbb sportjáték-sorozatának új részét, a FIFA 18-at. Hamarosan kiderül, milyen más meglepetésekkel kedveskednek még nekünk. Az élő konferenciát itt nézhetitek velünk együtt:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)