Hirdetés

Gamescom 2017 - bemutatkozott a következő Heroes of the Storm hős és esemény

|

A rajongók régóta követelték az egyik legjobban szeretett rossz arcot a Warcraft világából. Kel'Thuzad nemsokára visszatér, és magával rántja a többi hőst is az élőholtak közé.

Hirdetés

Kel'Thuzad nem egy hétköznapi hősmegjelenés lesz, hanem egy egész esemény kerekedik köré. A Call of Kel'Thuzad során több hős is élőhalott stílusú skint kap, de ezen kívül egyelőre még nem tudjuk, hogy mit tartalmaz majd az event. Ha a korábbi kiegészítő szerű tartalmi csomagok nyomán haladnak, akkor új térképek és sok extra küldetés is vár majd ránk.

Egyelőre még nézzük meg a bejelentő trailert, ami elég hangulatosra sikerült, és megmutatja az első néhány skint a várhatóak közül. Kel'Thuzad is felbukkan a végén, hogy biztosítson minket eljöveteléről. A hős képességeiről egyébként mindent megtudhattok a játék hivatalos oldalán

A Call of Kel'Thuzad eseményről, és magáról Kel'Thuzadról a gamescom során még sok infót megtudunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)