Hirdetés

Gamescom 2017 - és South Park sztriptízbárjában voltál már?

|

Néhány röpke hónapon belül végre tényleg megjelenik a South Park: The Fractured But Whole, a gamescomon pedig be is mutattak belőle egy 10 perces demót. Megtekintését semmilyen korosztálynak nem ajánljuk.

Hirdetés

Rengeteg késlekedés után végre tényleg úgy néz ki, hogy idén októberben megjelenik a South Park: The Fractured But Whole. A régóta várt RPG a gamescom 2017-en is kint van, és a Ubisoft volt olyan kedves, hogy le is videózza az ott látható demót.

A videóban egy sztriptízbárban járnak hőseink, ahol néhány ügyes (és szeles trükkel) megtalálják amit keresnek. Meg találnak egy nagyon rosszarcú vetkőzőosztagot is, akiket le kell majd verniük. Hogy ez sikerül-e nekik az a lenti videóból kiderül.

A South Park: The Fractured But Whole megjelenés 2017. október 17-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)