Hirdetés

Gamescom 2017 - egyedi Xbox One S-t kapnak a Minecraft rajongók

|

A rengeteg extrával megpakolt csomagban egyedi kontroller is lesz, és speciális Minecraft hangokat játszik majd, ha berakunk egy lemezt.

Hirdetés

Bár az Xbox Design Lab még mindig nem elérhető kis hazánkban (pedig már minden környező országból rendelhetőek a kontrollerek), a Minecraftos Xbox One S kiadásra mi is lecsaphatunk.

A konzol eleje a Minecraft ikonikus fű blokkját idézi, az alján pedig egy redstone-ra hajazó világító minta lesz. A bundle-ben található kontroller creeper mintájú, de aki a disznókat jobban szereti, beszerezheti a rózsazsín malacos gamepadet is. Emellé természetesen jár maga a Minecraft, továbbá rengeteg skin, textúracsomag és egyéb extra is. Az előrendelés már el is indult, a boltok polcaira pedig október 3-án kerül majd fel a doboz.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)