Hirdetés

Gamescom 2018 - a Pillars of Eternity 2 következő DLC-jében az arénaharcoké a főszerep

|

Egy teljesen újfajta kalandot kapunk a következő csomaggal, ami egy fura szigeten játszódik majd.

Hirdetés

Szerencsések már láthatták a Seeker, Survivor, Slayer DLC-t a gamescom 2018-on, de nekünk még várni kell rá egy kicsit. A Pillars of Eternity 2 csomagja egy szigeten játszódik, ami magához vonzza a harcoskedvű kalandozókat.

Hirdetés

A kiegészítő központi eleme az arénaharc lesz. A sziget arénájában fogunk megküzdeni különböző ellenfelekkel, akik egyébként három eltérő kategóriát jelképeznek. Lesznek seeker stílusú harcok, ahol a viadalnak lesz valami logikai vagy ügyességi trükkje, melyet magunknak kell felfedeznünk. A survivor típusú összecsapások során túl kell élnünk a hullámokban érkező ellenfeleket, a slayer típus pedig hatalmas és erős szörnyek elleni brutális viadalokat jelöl.

Brandon Adler, a kiegészítő fejlesztésének vezetője hozzátette, hogy nem csak az arénában fogunk kóvályogni. A harcok helyszínéül szolgáló szigetet érdemes lesz felfedezni az arénában használható cuccokért. Minden és mindenki vérszomjas ragadozóvá válik ott, így még az állatokkal is komolyan meggyűlik majd a bajunk.

Egyelőre nem kaptunk megjelenési dátumot, de remélhetőleg nincs már messze az érkezése.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)