Hirdetés

Gamescom 2018 - kiderült, mikor jön PC-re a Tropico 6

|

A megjelenés hónapjának bejelentéséhez még gyorsan hozzácsaptak egy új előzetest is.

Hirdetés

Utoljára idén márciusba adott életjelet magáról a Tropico 6, a közelgő gamescom miatt azonban úgy gondolták a fejlesztők, hogy épp itt az ideje egy új előzetesnek, illetve a megjelenési dátum leleplezésének.

Hirdetés

Napra pontosan még nem tudjuk, mikor látogat el PC-re a Tropico 6, de az már biztos, hogy 2019 legelső hónapjában kell majd számítanunk a játék debütálására. A sorozat történetében most először fogja az Unreal Engine meghajtani az új részt, szóval a látvány terén valószínűleg nem lesz majd okunk a panaszra. Ezt ti is láthatjátok, ha belekukkantotok a Tropico 6 gamescomos előzetesébe.

A Tropico 6 2019 januárjában jelenik meg PC-re, az Xbox One-os és PlayStation 4-es megjelenési dátumok még nem ismertek, elvileg nyáron jönnek ezek a verziók. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)