Hirdetés

Gamescom 2019 - PS4-exkluzív alfatesztet kap a Modern Warfare 2v2-es játékmódja

|

Nemsokára megnézhetjük közelebbről is a Gunfightot, de sajnos csak egyetlen platformon.

Hirdetés

Az eddig napvilágot látott információk alapján egészen jónak ígérkezik a realisztikus harcokra kihegyezett Call of Duty: Modern Warfare, aminek többjátékos részében elég sokféle meccsen csaphatnak össze egymással a játékosok, ezek közül az egyiket a PlayStation-tulajok ki is próbálhatják.

Hirdetés

Ugyan a játék csak ősszel debütál, még augusztusban belekóstolhatunk a 2v2-es összecsapásokkal operáló Gunfight játékmódba.

A különleges alfateszt augusztus 23-tól 25-ig tart, és csak PlayStation 4-en lesz elérhető, ugyanakkor bárki becsatlakozhat, még PlayStation Plus-előfizetés sem kell hozzá.

Az alfában összesen öt pálya, a Stack, a King, a Speedball, a Docks, valamint a Pine lesz kipróbálható, szóval nem fogunk egyhamar ráunni a felhozatalra.

A Gunfight egyébként elég egyszerűen működik: az a kétfős csapat nyer, amelyik először tud megnyerni öt kört. A bejelentéssel együtt jött egy trailer is, nézzétek: 

Ti tesztek vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)