Hirdetés

Gamescom 2019 - hangulatos előzetest kapott a Chernobylite

|

Az HBO után a Get Even készítői is elvisznek minket a csernobili atomkatasztrófa helyszínére.

Hirdetés

A Chernobylite a Focus Home Interactive és a The Farm 51 közös túlélőhorrorja lesz, amely összeesküvéssel, borzalmakkal, szenvedéllyel és szerelemmel súlyosbítva meséli el a tragikus csernobili események alternatív változatát. A projekt különlegessége, hogy 3D-s technológiával beszkennelt valódi felvételeket használtak fel az Unreal Engine 4-gyel meghajtott játékmenethez. 

Hirdetés

A Chernobylite legújabb trailere újabb ízelítőt ad belőle, hogy milyen élmény lesz feltérképezni a sugárfertőzött környéket, amely sokkalta több misztikumot és természetfelettit tartogat a játékosok számára, mint gondolnák. A videó a Nuclear Power Plant Heist küldetésbe enged betekintést, érdemes rászánni két percet: 

Pontos megjelenési dátumot még nem kaptunk, de valamikor ősszel számíthatunk a Chernobylite-ra, méghozzá PC-re. Várós?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)