Hirdetés

Negyedórányi játékmenettel jelentkezett a Darksiders: Genesis

|

Ezúttal az osztott képernyős co-op módba, illetve néhány új mechanikába kaptunk egy hosszabb bepillantást.

Hirdetés

A Darksiders Genesis készítői új irányba terelik a szériát, a játék ugyanis egy izometrikus nézetű, kooperatívan is játszható akció-kaland lesz. A gamescomon most egy hosszabb ízelítőt adtak  abból, hogy milyen lesz egy pajtásunkkal vállvetve átverekedni magunkat a pokol válogatott bestiáin. 

Hirdetés

A történet nagy vonalakban arról szól, hogy War, aki az első rész főszereplője volt, testvérével, Strife-fal kiegészülve indul Lucifer nyomába, akinek feltett szándéka felborítani a világ egyensúlyát azzal, hogy mindenféle ocsmányságot szabadít az emberiségre. Az alvilági rettenetek leküzdése a műfajváltás ellenére is olyan szórakoztatónak és pörgősnek tűnik, mint a sorozat korábbi részeiben, az pedig, hogy egy kománk is csatlakozhat hozzánk ebben, mindig rátesz egy lapáttal az őrületre.

A THQ Nordic által közzétett videón bemutatkozik néhány új mechanika, megnézhetjük, hogy a lovasok hogyan oldanak meg kisebb platformeres feladatokat, hogy elérjenek különböző kapcsolókat, a harcrendszerbe is bepillantást nyerhetünk, sőt a videó végén még az igen kiterjedt képességfa is bemutatkozik. Ha követitek a széria sorsát, akkor érdemes végignézzétek:

Sajnos arról még nincs hír, hogy mikortól vethetjük bele magunkat a kalandba, de azt már tudjuk, hogy PC-n, Playstation 4-en, Xbox One-on, Nintendo Switchen és Google Stadián is játszhatunk majd vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)