Hirdetés

Gamescom 2019 - új képeken a Cyberpunk 2077

|

A CD Projekt RED képeire az Nvidia is rákontrázott, bemutatva, hogy mit hoz ki a játékból az RTX ray tracing technológiája.

Hirdetés

A gamescom a Cyberpunk 2077 után epekedőknek is hozott pár új infót, ami segít kibírni a várakozást, amíg meg nem jelenik a játék. Tegnap megtudhattuk, hogy CD Projektes srácok várva várt alkotását Google Stadián is játszhatjuk majd, most pedig néhány lenyűgöző képre csorgathatjuk a nyálunkat.

Hirdetés

A fejlesztők a Twitteren osztottak meg egy adag új screenshotot a játékból, amik már önmagában is lenyűgözően néznek ki, viszont az Nvidia még erre is rátett egy lapáttal, és közzétett két extra képet arról, hogy hogyan fest majd a játék a valós idejű ray tracing effekteknek köszönhetően. Az Nvidia képein tisztán kivehető, hogy mennyivel jobban néznek ki a fényeffektusok. A képeket ebben a galériában nézhetitek meg, a két vertikális képet osztotta meg az Nvidia:

Nektek hogy tetszenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)