Hirdetés

Gamescom 2019 - érkezik a Knights of Honor II: Sovereign, a THQ Nordic első nagyobb stratégiai játéka

|

A középkori RTS-ben Európa egyik uralkodójaként kell fenntartsuk és bővítsük a birodalmunkat.

Hirdetés

A THQ Nordic az elmúlt években elképesztő iramban vásárolta fel egyik fejlesztőt a másik után, minek következtében jelenleg annyi stúdióval rendelkeznek, hogy a gamescom teljes ideje alatt, reggeltől estig folyik a streamjük, ahol a jelenleg is fejlesztés alatt álló játékaikat mutatják be vagy beszélgetnek róluk az alkotókkal. Meglepő módon jelentékeny méretű repertoárjukban egyetlen nagyobb stratégiai játékot sem találhattunk, legalábbis eddig, ugyanis nemrég bejelentették a Knights of Honor II: Sovereign-t ami a középkori Európába kalauzol minket.

Hirdetés

A játékot a Black Sea Games fejleszti, ami ugyan egy viszonylag frissen alakult stúdió, azonban egyik vezetőjük már az első Knights of Honor fejlesztésében is részt vett. Elmondásuk szerint nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy olyan stratégiai mélységet vigyenek a játékukba, ami elnyeri a keményvonalas RTS rajongók tetszését, mindeközben új alapokra helyezi a műfajt. A játékban igazgatunk kell birodalmunk gazdaságát, oda kell figyeljünk az egyházakra, kiváló diplomataként és tekintélyes hadvezérként egyaránt meg kell álljuk a helyünket. A bejelentéshez egy hangulatos kis előzetest is kaptunk:

A pontos megjelenésről egyelőre nem kaptunk infót, de a fejlesztők azt ígérik, hogy ugyan kizárólag PC-n, de már 2020-ban belevághatunk Európa meghódításába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)