Hirdetés

GeForce GTX 880 G1 - ősszel végre befuthat

|

Az Nvidia új sorozata nemsokára bemutatkozik, de az még mindig nem pontos, hogy mikor is kerülnek piacra az új kártyák.

Hirdetés

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a sok fél információ után most már okkal számíthatunk az őszi megjelenésre, ami főleg azok számára lesz izgalmas, akik dugig telt malacpersellyel várják a GeForce GTX 880 G1 csúcskártya megérkezését.

Az őszi megjelenés azért tűnik esélyesnek, mert az Nvidia megerősítette, hogy az új kártyák ott lesznek az augusztus 13 és 17 között tartott Gamescomon. Persze ha még lesznek is bejelentések, akkor is hónapokat kell majd várnunk arra, hogy a gépházainkba tuszkolhassuk az új szörnyetegeket, de legalább már biztosat tudunk majd.

Hogy melyik hónapban érkeznek várhatóan az új kártyák, és mire számíthatunk az Nvidiától a Gamescomon, arról a PCWorld vonatkozó cikkében olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)