Hirdetés

Hangulatos meetingen a Call of Duty: Black Ops Cold War szereplői

|

Mason, Woods és Hudson beültek egy beszélgetésre Ronald Reagannel, hogy eligazítást kapjanak következő küldetésükhöz.

Hirdetés

A mai világban már meetingelni sem olyan, mint régen, kis ablakokban kényelmetlenül fészkelődő arcok vagyunk csupán, akik recsegő hanggal próbálnak nem pont akkor megszólalni, amikor más is belekezd a beszédébe. Bezzeg régen, a '80-as években még ez is másképp ment (és cigizni is lehetett a tárgyalóban, hacsak nem lépett be az Egyesült Államok elnöke)!

Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops Cold War pont a '80-as években játszódik, a hidegháború idejében, amikor a világot egyebek mellett egy Perseus nevű kém is fenyegette. Ennek kapcsán ült össze a három visszatérő főszereplő, Woods, Mason és Hudson, illetve a CIA-s Adler, meg néhány fontos döntéshozó.

Call of Duty: Black Ops - Cold War kapcsán minden fontos infót a linken olvasható cikkbe gyűjtöttünk össze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)