Hirdetés

Humankind - a Sega tease-eli az új játékát

|

Valószínűleg a gamescom nyitó ceremóniája során jelentik majd be a vadonatúj AAA játékot.

Hirdetés

Tavaly decemberben biztosította be magának a Humankind márkanevet a SEGA, viszont azóta semmi mozgolódás nem volt körülötte. Most is csak 99,9 százalékig lehetünk biztosak, hogy ezt jelentik be hétfőn.

Hirdetés

A kiadó is megjelenik valamilyen formában az augusztus 19-én este 8-kor kezdődő Opening Night Live előadáson, és azt már korábban megtudtuk, hogy számíthatunk egy AAA játék bemutatójára. Gondolhattuk volna akár azt is, hogy a Total War Saga: Troy-t viszik, azonban egyrészt megkérdőjelezhető, hogy az mennyire minősül AAA-nek (elvégre egy spin-offról van szó), másrészt pedig elindult egy új teaser oldal, a hmkd.sega.com, melynek linkje elég erősen utal arra, hogy a Humankind bejelentésére hangolnak minket. Egyelőre a kódból sem lehetett semmilyen érdemi infót kinyerni, csak az alább is látható gif az, amiből kiindulhatunk.

Ha találtok valamit, szóljatok, de ha mi találunk előbb, mi fogunk szólni. Így igazságos. A Humankind egyébként nem keverendő össze az Ancestors: The Humankind Odyssey-vel, aminek meg semmi köze az Ancestors Legacyhoz. Csak hogy tudjátok, és készüljetek, mert ezekről mind hallani fogunk a napokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)