Hirdetés

Jön a Blood Bowl 3, itt az első előzetes

|

Ha azt gondoljátok, hogy az amerikai foci túl finomkodó és udvarias, akkor a Warhammer univerzumában játszódó változat vérgőzös meccsei tetszeni fognak.

Hirdetés

A Blood Bowl széria eredetileg társasjátékként indult és akkora népszerűségre tett szert, hogy egy videojáték-sorozat is készült belőle. Noha a legutóbbi Blood Bowl 2 messze nem volt tökéletes, úgy tűnik, hogy a játékosok szerették annyira, hogy a kiadó úgy döntsön: megéri trilógiává bővíteni a szériát.

Hirdetés

A döntés egyébként nem is annyira meglepő, hiszen a társasjáték nemrég kapott egy új kiadást, mely rengeteg új szabályt, mechanikát és csapatot hozott a mókába. Ezek nyilvánvalóan a gamescomon bejelentett Blood Bowl 3-ban is helyet kapnak, hogy minél nagyobb választékunk legyen a csapatunk összeállításakor.

A játék megjelenéskor 12 fajt tartalmaz majd, melyek mindegyikéhez tartozik majd egy saját aréna és szurkolótábor, ezek némi változatosságot hoznak az öldöklésbe, de a fejlesztők a premier után is további tartalmakkal tervezik bővíteni játékukat. A Blood Bowl 3 valamikor 2021 elején jelenik majd meg PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re, PC-re és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)