Hirdetés

Képeken és videón a DotA 2

|

A Valve megígérte, hogy a kölni Gamescom alkalmából fedi fel új játékát. Állta a szavát.

Hirdetés

A Defense of the Ancients 2, vagyis DotA 2 fejlesztése az Icefrog becenéven ismert modder vezetése alatt zajlik, aki 2005-től határozta meg a DotA fejlődésének irányát.



Érdekes, hogy a Valve bejelentése komoly felháborodást váltott ki rajongói körökben, hiszen sokon vélik úgy, hogy valamit, amit a közösség alkotott, nem illendő levédetnie és kisajátítania egy vállalatnak. Még a Blizzard is csatlakozott a fanyalgók táborához.
A DotA 2 ettől függetlenül gőzerővel készül a Source motort használva, s ha minden igaz (a Valve esetében erre sosem vehetünk mérget) még az idén megjelenik PC-re. A játék száz százalékig az online multiplayerre fókuszál, tehát szingli kampányt felesleges keresni benne.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)