Hirdetés

Kiderült a Persona 3 Reload megjelenési dátuma

|

Már tudjuk, a sorozat talán legsötétebb sztorijának csillogó remake-jemikor fog befutni. Az új trailer az újrakevert zenét is megvillantotta.

Hirdetés

A Persona 3 Reload a közeljövő legnagyobb Persona projektje, így a rajongótábor nyilván túlfűtötten várja. Szerencsére nem kell sokáig szenvednünk a megjelenésig: a gamescom 2023-as traileréből kiderült, hogy a S.E.E.S. következő bevetése 2024. február 2-án lesz esedékes.

A megjelenési dátumon túl is kaptunk azért ezt-azt, hiszen az új trailer rengeteg játékmenetet mutató darabkát tartalmaz, anime átvezetőkkel és harcjelenetekkel együtt.

Hirdetés

Az Atlus láthatóan nem veszi félvállról a projektet. Teljesen új átvezetőket készítettek a játékhoz, modernizált karakterdizájnokkal, bőségesebb történetmeséléssel és új szinkron- és zenei munkával. Mindegyikből találhatunk egy kis ízelítőt a lenti trailerben:

A Persona 3 Reload tehát 2024. február 2-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re. Voltak pletykák egy potenciális Switch port terveiről, de egyelőre ezzel kapcsolatban még semmilyen hivatalos információt nem hallottunk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)