Hirdetés

Látványos trailert és gameplay bemutatót kapott a Robocop: Rogue City, jogodban áll megnézni

|

Még idén átvehetjük Alex Murphy felett az irányítást, hogy felszámoljuk a bűnözést Detroitban.

Hirdetés

Nem azért vásárolta fel 2022 tavaszán az Amazon a Metro Goldwyn Mayert, hogy aztán semmit se csináljon a 8,5 milliárd dolláros üzlet következtében az ölébe pottyant franchise-okkal. Vegyük csak például a Robotzsarut, amit már biztos, hogy fel kíván támasztani az új tulajdonos. A legutóbbi hírek szerint első körben filmen térne vissza Detroit félig ember, félig robot megmentője.

Persze még évek fognak eltelni, mire valami kézzelfogható lesz a  tervekből, ám addig sem maradunk robotzsarus tartalmak nélkül. Ha ugyanis nem jön közbe semmi, akkor a Nacon gondozásában elvileg már szeptemberben megjelenik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re a Robocop: Rogue City.

Hirdetés

A hol magányos, hol csapatos (alkalmanként Alex Murphy társa, fiatal Nancy Allen arcvonásait viselő Anne Lewis is csatlakozik más egyenruhásokkal egyetemben) lövöldözést nyomozással ötvöző FPS-t a Teyon hozza el nekünk. A lengyel stúdió újabban ráment a filmes licencekre, 2019-ben például a Terminator: Resitance-szel elég sok játékossal sikerült megkedveltetnie magát, még ha a kritikusok elismerésére hiába is áhítozott.

Talán majd a Robocop: Rogue City megtöri a jeget. Az mindenesetre értékelendő, hogy a főszereplő Peter Weller hangján szólal meg. Persze egy gondosan összevágott trailernél többet ér, ha a nyers játékmenetből láthatunk valamennyit. Ráértek most 16 percre?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)