Hirdetés

Left 4 Dead 3 bejelentés várható?

|

A Mars és a Vénusz együtt áll, a tarajos gőte nem ijedt meg a saját árnyékától, minden jel arra mutat, hogy a Valve valami nagyra készül az idei GamesComon.

Hirdetés

Az utóbbi időben több olyan jelet találtunk az interneten, ami egy lehetséges Left 4 Dead 3 bejelentés felé mutat. Nem szeretnénk összeesküvés elméleteket gyártani kora reggel, de túl sok az egybeesés. Döntsétek el ti.

Először is megjelent egy visszaszámlálós weboldal, ami ugyan a végtelenül gyanús L4D3.ru nevet viseli, mégis rajta virítanak a Steam, a Valve és a Source logói. Kikezdhetetlen matematikai érzékkel kiszámoltuk, hogy a számláló a GamesCom napján éri majd el a nullát és ez lesz az a rendezvény, ahol maga a Valve is tiszteletét teszi, sőt, saját standjuk is lesz. 

Az oldal nagyon úgy néz ki, mint egy vírus site, de épp annyiban kapcsolódik a Left 4 Dead hivatalos oldalához, hogy ne lehessünk biztosak benne. Önmagában ezt még csak egy elnéző pillantással jutalmaznánk, mert valami nagyon hasonlót éltünk át a Half-Life 3-as vírusvideók kapcsán is, de ez még nem minden. 

Megközelítőleg ugyanabban az időben a Valve-es Marc Laidlaw posztolt egy Vine videót "Merjem?" címmel, amiben egy liftben állva ujjával a hármas szám felett vacilál, majd gyorsan inkább az L-t nyomja meg.

Egyesével ezek a dolgok semmit sem jelentenének, mert az internet őslakosai a trollok, de ez a sok furcsa egybeesés azért elgondolkodtatja az embert. A Valve kint lesz a GamesComon, befejezték a Steames átépítéseket, úgyhogy most van idejük is, megjelent ez az orosz visszaszámlálós weboldal és most még ez a videó is rájött az egész tetejére.

Mi lesz ebből? Steam Box? Left 4 Dead 3 bejelentés PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra? Vagy netán ezek mindegyike? Persze az is lehet, hogy egyik sem. Kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre is, úgyhogy mindenképpen mondjátok el nekünk a kommentek között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)