Hirdetés

LEGO: Lord of the Rings - gamescom trailer

|

Ha még nem untuk volna meg a Traveller's Tale LEGO címeit, akkor hamarosan mosolyra húzódik a szánk a Gyűrűk Ura adaptáció láttán.

Hirdetés

A Gyűrűk Ura témakörben szinte alig mondhatunk olyan dolgot, ami nem jelent volna meg, ám LEGO feldolgozással még nem dicsekedhettünk gyűjteményünkben - az idei E3 bejelentéséig.

A népszerű témák LEGO változatairól ismert Traveller's Tale nagy fába vágja fejszéjét, hiszen A Gyűrűk Ura trilógiát kívánja feldolgozni annak minden történését magába sűrítve. A történetben eljuthatunk egészen attól, hogy Frodó megkapja az Egy Gyűrűt egészen addig, hogy a Végzet Hegyénél megpróbálja beteljesíteni végzetét. Olyan helyszínek LEGO változataival találkozhatunk, mint Mória, Völgyzugoly, Rohan és Gondor, de a karakterek sem ússzák meg a "kockásítást" és Gollamon keresztül, Gandalfon át, Szarumánig bezárólag mindenki megkapja a maga LEGO mását. Alább a játék 2012-es gamescom rendezvényre szánt trailerét láthatjátok:

A LEGO: Lord of the Rings szinte minden platformon képviselteti magát (PC, PS3, X360, DS, 3DS, Wii, PS Vita) és várhatóan valamikor az ősz folyamán hozza el nekünk Szauron tüzes szemét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)