Hirdetés

Korokon és világokon át küzdenek a Lego Marvel Super Heroes 2 hősei

|

A gamescomon a kockásított Marvel hősöket is elvihettük egy körre.

Hirdetés

A 2013-as első Lego Marvel Super Heroes, és a tavalyi Lego Marvel's Avengers után ismét a népszerű képregényhősök lesznek a Traveller's Tales legújabb játékának főszereplői. A gamescomon mi is kipróbálhattuk a Lego Marvel Super Heroes 2-t, rögtön egy bossharcba dobtak be minket a fejlesztők. 

Hirdetés

Téren és időn át

Ezúttal Kang az ügyeletes rosszfiú, aki teljesen összekavarta a Marvel világok idővonalát, és egy helyre pakolta össze a különböző ismert helyszíneket és korokat. Így jöhet létre egy olyan játéktér, ahol egymástól egy nagyobb köpésnyi távolságra találhat Asgard, napjaink Amerikája, a vadnyugat és az ókori Egyiptom. 

Temérdek különböző karaktert zsúfoltak a játékba, minden világnak megvan például a saját Avengers csapata, így lesz vadnyugati Amerika Kapitányunk és egyiptomi Thorunk is, utóbbit Hórusz néven keressétek. A fejlesztők együtt dolgoztak a Marvel íróival, a közös ötletelésből pedig teljesen új karakterek is születtek. Ilyen lesz a Lego Marvel Super Heroes 2-ben először felbukkanó Carnom, aki Carnage és Venom keresztezéséből jöhetett létre. Valóban szédítő érzés volt a karakterválasztó képernyőre pillantani, elképesztően sok szereplőből válogathatunk.

Tüzes, mint ifjú babám 

A kipróbálható demóban Asgardba látogattunk, ahol Thort, Lady Thort, Amerika Kapitányt, Marvel Kaptiányt, valamint Lokit irányítva kellett legyűrnünk a Thor: Ragnarök mozi egyik főgonoszát, a túlméretezett tűzdémont, Surturt. A többfázisú bossharc üdítően friss volt, nem csak püfölnünk kellett a gombokat. Az irányítható karakterek képességeit kombinálva vizes hordókhoz jutottunk, ezekkel kellett a lángoló melákot megdobálni, hogy kisebb verziójával már közelharcban mérjük össze erőnket. Itt sem csak eszetlenül csapkodtuk az ütéshez hozzárendelt gombot, ha túl hosszú ideig csépeltük őkelmét, akkor sérthetetlenné vált, nekünk pedig arrébb kellett táncolunk, hogy mikor újra elindíthattuk a pofonvonatot, még mindig épségben legyünk. 

Teljesen egyértelmű, hogy a TT Games akkor tud igazán jó játékokat készíteni, mikor nem egy konkrét mozik kell adaptálniuk, hanem kreatív szabadságot kapnak és kedvükre lubickolhatnak egy kiterjed univerzumban. Ezek alapján pedig egy igazán emlékezetes új Lego címre számítunk most tőlük. 

A Lego Marvel Super Heroes 2 november 14-én jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)