Hirdetés

MAG - Szeptemberben bétázhatunk

|

A Zipper Interactive közzétette a nyílt béta kezdetének időpontját.

Hirdetés

A PlayStation 3 évről évre látványosan javuló játékfelhozatalát színesíti majd a platform exkluzív címeként a MAG, azaz Massive Action Game címre keresztelt alkotás.



A SOCOM sorozatot is jegyző Zipper Interactive online multiplayerre kihegyezett alkotása arra készül, hogy minden hasonszőrü alkotást keresztbe lenyeljen, jól megrágjon, végül kiköpjön. Ha az eddig kiadott képeket és videókat vesszük szemügyre, akkor el kell ismernünk, hogy ütős cucc készül a Sony konzoljára, amely ráadásul egyszerre akár 256 játékos kezelésére is képes. Na ez az, amit nem sűrűn csinálnak utána az üzletek polcain heverő riválisok, főleg, ha a World War II Online-t nem vesszük figyelembe.



Kicsit olyannak tűnik, mint egy növekedési hormonnal kezelt Battlefield epizód, hiszen gyalogosan és katonai járművek segítségével egyaránt elkenhetjük ellenfeleink száját. A játékosok nyolcfős rajokba tömörülhetnek, melyek közül négy alkot egy szakaszt. Négy szakasz pedig egy századot. Nyilván itt is meg lehet próbálni Rambo módjára legénykedni, de hogy a magányos farkasok nem lesznek hosszú életűek a Massive Action Game összecsapásai során, az biztos.
Az érdeklődők bizonyára örömmel veszik tudomásul, hogy Andy Beaudoin dizájner a GamesCom-on elköhögte, hogy szeptember 17-én kezdetét veszi a nyílt béta, amire azért van szükség ugyebár, hogy minden hibát kigyomláljanak, élesben teszteljék a netkódot, és tartani lehessen a 2010. január 26-ra csúsztatott premiert.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)