Hirdetés

Mass Effect 2 - Jön PS3-ra is!

|

Örülhetnek is, meg nem is a Sony konzolját favorizáló játékosok, hiszen készül a Mass Effect 2 PS3-as átirata, de az első rész konverziója nincs tervbe véve.

Hirdetés

A GamesCom nem olyan nagy esemény, mint az E3, de ez nem jelenti azt, hogy a kiadók ne aknáznák ki a benne rejlő reklámlehetőséget. Sorra érkeznek az Electronic Artshoz köthető anyagok, melyek közül elsőként a Mass Effect 2 PlayStation 3-ra írt változatát emelnénk ki.



2011 januárjában kerül sor a jeles eseményre, vagyis a Mass Effect 2 PS3-as kiadásának megjelenésére, s e tény bizony arra enged következtetni, hogy a trilógia záró darabja is ellátogathat a Sony konzoljára. Az ökumenizmus, akarom mondani a platformbéke pártolójaként csak örülhetek a hírnek, s remélem, idővel a kihagyott első részt is tudják majd az érintettek pótolni.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)