Hirdetés

Még várnunk kell egy kicsit a következő nagy verekedős játékra

|

Megjelenési dátumot és meglepetés játékmódot is hozott a Tekken 8 gamescom 2023-as trailere.

Hirdetés

Előzetesen kevesen fogadtak volna arra a legnagyobb rajongókon kívül, hogy a Capcomnak idén sikerül meglepnie a konkurenciát, márpedig a Street Fighter 6 rendesen odapörkölt a rivális sorozatoknak. Alaposan fel kell kötnie például a gatyáját a szeptemberben érkező, az idővonalát újraindító Mortal Kombat 1-nek is.

És ami azt illeti a Tekken 8-nak úgyszintén bele kell adnia mindent, ha szeretné elhódítani a kategória mindenkori királyát megillető koronát, pláne annak fényében, hogy a játékkal töltött próbakörök után vegyes érzések maradtak bennük.

Hirdetés

Adja magát a kérdés, hogy vajon mikor mondhat ítéletet a közönség az Unreal Engine 5-tel készülő alkotás felett, mivel a Bandai Namco mindeddig nem hozta nyilvánosságra a premier napját. A gamescom például tökéletes alkalom erre a gondosan felépített marketingkampány egyik fontos állomásaként. Igen ám, de senki sem számított a spanyol inkvizícióra arra, hogy a Microsoft Store backend frissítése elrontja a meglepetést, miszerint 2024. január 26-án érkezik a Tekken 8 PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re.

Nem sokkal később aztán ezt a játék új trailere is megerősítette, amelyből nemcsak az derült még ki, hogy 32 harcosból áll majd a kezdőfelhozatal, hanem az is, hogy Arcade Quest néven egyjátékos sztorimódot kapunk. Az utóbbiban létrehozhatjuk saját chibi karakterünket, akivel felkereshetünk egy játéktermet.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)