Hirdetés

Megjött a New Tales from the Borderlands első trailere, a hivatalos megjelenési dátumot is megkaptuk

|

Aki követte a szivárgásokat, az nem fog nagyon meglepődni, de legalább az előzetes tartogatott újdonságokat.

Hirdetés

A New Tales from the Borderlands széria is felbukkant a gamescom 2022 nyitócímei között. A Gearbox végre hivatalosan is bejelentett mindent, ami már egy hete kiszivárgott, de legalább új látnivalót is hozott magával az előrendelési ajánlatokkal együtt.

Ahogy azt már mind tudtuk, a New Tales from the Borderlands 2022. október 21-én érkezik PC-re (a Steam és Epic üzleteken keresztül), PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre.

A fentieknél sokkal izgalmasabb volt a játék első hivatalos bemutatója, amiben megismerhettük a főhősöket, a sorozat helyszíneit és a mellékszereplőket.

Hirdetés

A trailer alapján a New Tales from the Borderlands pont olyan elborult kaland lesz, mint elődje.

A teljes élményért 15 490 forintot kell majd leszurkolnunk, de behúzhatjuk a Deluxe Editiont is, ami 18 990 forintért nem csak az New Tales from the Borderlandset tartalmazza, hanem az eredeti Tales szezont is, annak minden epizódjával. Tehát ha új nektek a széria, akkor érdemes lehet megfontolni a bővített kiadást.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)