Hirdetés

Meglepetés a gamescom 2023-on: már játszhatod Xboxon az Age of Empires IV-et

|

Premierdátumra számítottunk, ehelyett a Microsoft lazán kiadta a konzolos változatot.

Hirdetés

Még tavaly kürtölte világgá a Microsoft, hogy az Age of Empires széria legnépszerűbb és legfrissebb felvonása is ellátogat Xbox One-ra, valamint Xbox Series X|S-re. A bejelentést nem sokkal később tett követte, január végén be is futott az Age of Empires II: Defintitive Edition, és sokak örömére bizonyította, hogy kontrollerrel játszva is majdnem olyan élvezetes tud lenni, mint amikor egér és billentyűzet segítségével terelgetjük csapatainkat.

Hátra volt még azonban az Age of Empire IV xboxos debütálása, amiről joggal lehetett feltételezni, hogy ha még idén sort akar keríteni rá a Microsoft, akkor a gamescom 2023-at választja majd arra, hogy beharangozza a megjelenési dátumot.

Hirdetés

Nem is kellett csalódnunk, mivel még a Geoff Keighley vezette Opening Night Live első félórájában megmutatta magát az xboxos változat, és láthattuk akcióban az átdolgozott kezelőfelületet, valamint megnyugodva konstatálhattuk, hogy a játék megörökölte az az Age of Empires II: Definitive Edition konzolos verziójában remekül bevált automatizálási opciókat.

Az Age of Empires IV-ben összesen 10 nemzetet vezethetünk csatába 4 kampányon keresztül, méghozzá mától.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)