Hirdetés

Gamescom 2014 - MGS V: The Phantom Pain intelligens demó és a remake

|

Lezajlott Kojima gamescom 2014-es Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain előadása, és számos új információval lettünk gazdagabbak.

Hirdetés

Az első és legfontosabb természetesen a Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes és a The Phantom Pain PC-s változatainak leleplezése volt, de nem elhanyagolható a negyed órás demó és Hideo Kojima nyilatkozata egy esetleges remake elkészítéséről sem.

Ha nem követtétek volna esetleg figyelemmel a tegnapi The Phantom Pain streamet, mutatjuk, hogy Hideo Kojima miképpen erősítette meg a PC-s kiadást. Egyszerűen zseni ez az ember:

Persze a gamescom 2014-es Metal Gear Solid 5 esemény nem ebből a húsz másodpercből állt, Kojima mester levetítette lényegében ugyanazt a demót is, amit már az E3 2014 alatt láthattunk, viszont a széria atyja megjegyezett egy különlegességet is ezzel kapcsolatban. Az MI ugyanis alkalmazkodott az utoljára tapasztalt játékstílushoz (esetünkben a fejlövésekhez) és az alábbi játékmenet során a biztonság kedvéért már sisakot viselnek:

Akad még a gameplay videóban kartondoboz akció, kukában való bujkálás és számos más őrültség is, viszont mind eltörpül Kojima azon nyilatkozata mellett, amelyet a Twitchen keresztül tett a minap, miszerint még mindig gondolkozik a legelső Metal Gear Solid potenciális feldolgozásán. Noha Kojima bevallotta, hogy személy szerint nem kedveli a remake-eket, de a Metal Gear Solid esetében szeretne kivételt tenni. Nem egy szabványos újrakiadásra gondol, inkább valami hasonlóra ahhoz, amit a 2011-es A majmok bolygója: Lázadás vitt véghez: visszahozni a múlt legjobb elemeit és hozzáadni valami újat.

Kojima másik új projektje, a Silent Hills megvolt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)