Hirdetés

Ezzel készül idén a Microsoft a gamescomra

|

Összesen 25 játék lesz majd kipróbálható a kölni rendezvény Microsoft standjánál.

Hirdetés

Természetesen a Microsofot idén sem hagyja ki Európa legnagyobb gamer rendezvényét, vagyis a kölni gamescomot. Egy különleges Inside Xbox adással is készülnek, ahol bejelentenek új gépcsomagokat (korábban tévesen "új hardverre" hivatkoztak, de gyorsan javították a hibát), kiegészítőket, valamint a közeljövőben megjelenő címeikből is megvillantanak párat.

Hirdetés

Az már biztos, hogy a Forza Horizon 4, a PlayerUnknown's Battlegrounds, és az Ori and the Will of the Wisps kiemelt szerepet kap majd a műsorban, ami augusztus 21-én, magyar idő szerint 16:30-kor kezdődik el. A State of Decay 2 új játékmódját is megmutatják nekünk, valamint összesen 25 játékot lehet a helyszínen kipróbálni. Idén is lesz Xbox FanFest, a bulit augusztus 23-án este rendezik meg. 

Az említett Inside Xbox adást természetesen az xbox.com-onMixerenTwitchenYouTube-onFacebookon, és a Twitteren is nézhetitek, itt a GSO-n pedig egyből beszámolunk majd a legfrissebb hírekről és bejelentésekről. Ti követni fogjátok a Microsoft műsorát? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)