Hirdetés

Most a gamescom nyitóműsorát zavarta meg egy berohanó gamer a GTA 6 miatt

|

Legutóbb az élő Bundesliga-kibeszélő műsorba rontott be, hogy a GTA 6-ról követeljen infókat.

Hirdetés

A tavalyi The Game Awards legemlékezetesebb pillanata sajnos nem az egyik bejelentés vagy az Elden Ring díja lett, hanem egy trollkodó srác, aki fellógott a színpadra a FromSoftware csapatával együtt és türelmesen kivárta a pillanatot, majd a nekik odakészített mikrofonhoz lépve köszönetet mondott Bill Clintonnak. A fiatalt levezették a színpadról, később pedig kiderült, hogy egy Matan Even nevű trollról van szó, aki évek óta sportot űz a felkapott események megzavarásából. 

Geoff Keighley-nek tehát már van tapasztalata az ilyesfajta helyzetekkel, azonban az általa vezetett gamescom Opening Night Live 2023-ba nem Matan rondított bele, hanem egy másik delikvens, aki nemrég egy élő Bundesliga-kibeszélőt zavart meg GTA 6 infókat követelve

Hirdetés

Ugyanez az illető most Keighley kölni műsorában is okozott némi felfordulást. A Starfield bemutatójának kezdetén felrohant a színpadra és azt magyarázta, hogy ő csak a Grand Theft Auto 6-tal akar játszani és reméli, hogy a gamescom 2023 során látja majd a Rockstar újdonságát. A biztonságiak természetesen leszedték a színpadról a fiatalt, aki Geoff mellett állva megpróbált szólni a tömeghez, de ugyanolyan gyorsan eltüntették, amilyen gyorsan felbukkant. 

A nézők kifütyülték a rendbontó akcióját, Keighley pedig profi műsorvezetőhöz híven nyugodt hangon elmondta, hogy mennyire nem szép dolog az, amit tett, majd folytatta a felkonferálást, mintha mi sem történt volna. A srác valószínűleg soha többet nem teheti be a lábát egyetlen gamescomra sem, viszont ez újabb ok arra, hogy a Rockstar végre mutasson valamit a GTA 6-ból. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)