Hirdetés

[VÉGE] Nézd itt élőben a Call of Duty: Advanced Warfare többjátékos bemutatót!

|

Ma este 19:00-tól a Sledgehammer Games végre megmutatja a világnak a Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer módját. Itt tudod nézni élőben az adást.

Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare bejelentés már megtörtént, több előzetesre elegendő információt sikerült összekaparnunk, de a többjátékos módról még szinte semmit sem tudunk. Ma este viszont ez megváltozik.

Call of Duty: Advanced Warfare az utóbbi évek talán legjobbnak ígérkező CoD-ja, legalábbis a történet szempontjából mindenképpen. Nemcsak Kevin Spaceyt sikerült megszerezni a játékhoz, de ugyanazok az emberek csinálják, akik korábban a Dead Space-szel már bizonyították, hogy eléggé otthon vannak az izgalmas kampányokban. Ez persze csak az egyjátékos mód, ami ugyan nagyon fontos, de a több millió játékos mégis inkább a multiért vásárolja meg az éves Call of Dutyját.

Mit tartogat számunkra a Call of Duty: Advanced Warfare többjátékos módja? Mennyi futurisztikus kütyü mászik át a kampányból? Milyen hatással lesz a exoszkeleton a játékmenetre? Hogy alakul át a pályadizájn a mozgékonyabb katonák miatt? Erre és még rengeteg más kérdésre választ kapunk ma, ugyanis a Sledgehammer Games és az Activision 19:00-tól élő adásban mutatja be a Call of Duty: Advanced Warfare multit.

A streamet itt tudjátok követni, alatta pedig liveblogunkat olvashatjátok (ez a kép majd jól videóvá változik, ha eljön az idő).

Addig is meséljétek el, hogy ti mit vártok a Call of Duty: Advanced Warfare-től?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)