Hirdetés

Patrician IV - Megjelent a német demó

|

A Kalypso Media tartotta magát ígéretéhez, s a GamesCom nyitónapján útjára bocsátotta a szeptemberben érkező játék demóját.

Hirdetés

Zajlik a GamesCom, özönlenek a hírek, s az egyszeri hírező nem győzi kapkodni a fejét, arról nem is beszélve, hogy egyéb tényezők akadályozták a munkában, illetve még moziba is készül.



Kissé eltértem a tárgytól, remélem elnézitek nekem. Szóval a Patrician IV egy kereskedelmi fókusszal bíró stratégiai játék a békésebb fajtából. Harcra is sor kerül majd, de aki ismeri a sorozatot, tudja jól, hogy sosem az dominálta a játékmenetet.
Elsősorban németül beszélő (vagy legalább értő) olvasóink figyelmébe ajánlom a 802 MB-os demót, amit máris magukévá tehetnek.



A Patrician IV demóban egészen a kereskedői rangig kúszhatunk felfele a ranglétrán, s bár több Hanza-várossal is kereskedhetünk, egyedül Lübeck lesz teljesen nyitott számunkra.

Letöltési link: pcgames

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)