Hirdetés

PlayStation All-Stars - gamescom trailer Dante csatlakozásával

|

Az összes Sony kedvencet felvonultató PlayStation All-Stars Battle Royale újabb híres karakterrel és egy gamescomos elzőetessel bővült.

Hirdetés

Egy hónapja jelentette be a Sony, hogy a nagy crossover címmé kárhoztatott PlayStation All-Stars Battle Royale október 23-án válik elérhetővé.

A 2012-es gamescom rendezvénye tartogat pár kisebb és pár nagyobb meglepetést is. Ezek közül az egyik az, hogy a rebootolt Dante is tiszteletét teszi a PlayStation All-Stars Battle Royale karakterei között, melynek köszönhetően szinte bárkivel összemérhetjük majd erejét. Az alábbi trailerben Ratcher & Clank, Sackboy, Dante és Spike fedi fel magát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)