Hirdetés

Prototype 2 - ízelítő és interjú

|

A Prototype 2-ben fordul a kocka, így jó esélye van felülmúlni az előző rész sikerét.

Hirdetés

Be kell vallanom, a Prototype kishíján az egyik kedvenc játékommá vált, de az utolsó küldetés meggátolta ebben.

Ennek ellenére bizakodva nézek a Prototype 2-re, ugyanis mindenféleképpen érdekes lesz James Heller őrmester szerepében üldözöttből üldözővé válni. Említett főszereplő elvesztette feleségét és lányát az Alex Mercer, az első rész főhőse által okozott őrületben, így nem csak kötelessége, de személyes okok is ösztönzik arra, hogy elkapja a mutánst. A fejlesztők amellett, hogy sokat csiszoltak a játékon, kiegyensúlyozták a nehézséget, és átdolgozták a mutációs rendszert. Az alábbi interjúban több információt is megtudhattok, aki pedig egy kis nyálcsorgatásra vágyik, nézze meg az Evolution of Awesome névre keresztelt teasert. A Prototype 2 jövő év áprilisában jelenik meg Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, és PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)