Hirdetés

Secret Files 3: Debut trailer

|

Egy kis mozgóképes bepillantás a július elején bejelentett játékba.

Hirdetés

A Gamescom-on megmutatta magát a tervek szerint 2012-ben kiadandó játék, melyet hivatalosan csak nemrég jelentettek be, bár korábban már hallhattunk róla. A filmben látható, hogy Nina és Max Gruber esküvőjét követő nászút nem az illatgyertyákról, kádba szórt rózsaszirmokról, ódon épületek előtt való közös fényképkészítésről fog szólni. Sokkal inkább a kalandokról, életveszélyről, és megoldandó feladatok jellemzik majd a fiatalok hétköznapjait, de arról, hogy mindebbe mikor kapcsolódhatunk be, még nincs konkrét információ. Bízunk benne, hogy az Animation Arts megfelelő játékot hoz létre, de most lássuk, hogyan fest mindez mozgóképen.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)