Hirdetés

Gamescom 2017 - 45 perc repkedés Star Citizen módra

|

A gamescomos standjukról is streameltek egyet a Star Citizen fejlesztői, így több mint háromnegyed órányi játékmenetet láthatunk a 3.0-ás alfa egy korai buildjéből.

Hirdetés

Ugyan néhány hete el kellett halasztani a Star Citizen 3.0-ás alfájának megjelenését, a játék fejlődésére továbbra is rengetegen kíváncsiak, így a készítők a gamescomon is megmutatták a rajongóknak az űrszimulátor egy szeletét. A helyszíni játékosokkal pedig streameltek is egyet, így mi is belenézhetünk a demóba.

Hirdetés

Ebben egy méretes holdon próbálhatnak ki különböző járműveket a látogatók és persze egymásra is elkezdhettek lövöldözni a különböző felszíni, vagy éppen légi járgányokat használva.

A Star Citizen jelenleg szeptember elejére várt 3.0-ás alfájának fontos új feature-eiből persze ebben a sandboxban nem igazán láttunk semmit. Ettől függetlenül ha annyira nem követitek közelről a játék fejlesztését, érdemes csekkolni az anyagot.

Mi a véleményetek róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)