Hirdetés

Kipróbáltuk a Star Wars Battlefront II repülős módját, nézzétek meg, hogyan szerencsétlenkedtünk

|

A gamescomon fél órát játszhattunk a Starfighter Assault móddal, megtapasztalhattuk az átalakított irányítást, és megbizonyosodhattunk arról, hogy a szabad kameramozgatás még mindig hiányzik.

Hirdetés

Két évvel ezelőtt pont a gamescomon mutatták be a Fighter Squadront, az első Battlefront nagyon hasonló játékmódját, úgyhogy nosztalgikus volt megint az űrt célba venni. A kedves segítőhölgy megkérdezte, tisztában vagyok-e az irányítással, mire én rávágtam, hogy igen, ő meg visszakérdezett, hogy biztos-e. A Battlefront II-ben egy kicsit más lesz a repülés, de a különbség nem óriási.

Hirdetés

A legnagyobb változás, hogy a bal analóggal a tengelye körül is megfordíthatjuk a gépet, így manőverezhetünk, nem pedig a d-pad gombjaival. Újdonság még az is, hogy  kiválaszthatjuk, milyen extra képességekkel rendelkezzenek az adott repülők, illetve nem a szerencse, hanem a teljesítmény dönti el, harcba vihetjük-e a Millenium Falcont, Darth Maul Scimitarját, vagy más, legendás masinákat.

Nézzétek meg a félórás gameplayt, abból átjön az élmény.

Iratkozzatok fel további videókért csatornánkra, és dobjatok egy like-ot is, ha már arra jártok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)