Hirdetés

Újabb Resistance 3 képek a fedélzeten

|

A Gamescom-nak van képe a játékhoz, amit gyorsan meg is mutatunk.

Hirdetés

Miután a Sony Computer Entertainment Europe felfedte a saját képcsomagját, a Sony Computer Entertainment America is kiadott egy pakkot a Resistance 3-mal kapcsolatban. A képeken a Haven, MineTown, St. Louisand Subway pályákat láthatjuk, a kampány módból.

A Playstation 3 exkluzív játék szeptember hatodikán kerül a boltokba, legalábbis Észak-Amerikában, mert Európában plusz három napot kell rá várni. Az Insomniac Games csapata, (akik a Resistance: Fall of Man-t és a Resistance 2-t okozták), gőzerővel dolgozik a Resistance 3-on, mely a single és a multiplayer mellett kooperatív móddal is rendelkezni fog.

A teljes képanyagot a szokásos módon, a galériára kattintva érhetitek el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)