Hirdetés

Horrorisztikus trailer vezeti fel a Diablo 4 második szezonját

|

Gemma Chan karaktere vámpírokra vadászik a Blizzard megbízásából.

Hirdetés

Az utóbbi időben legfőképpen a problémáktól volt hangos a sajtó a Diablo 4 kapcsán, amik miatt a Blizzard folyamatosan lóbálta a bankalapácsot, azonban a háttérben készültek már az új tartalmak is. Még júliusban mutatkozott be a játék legelső szezonja, a Season of Malignant, amely új küldetéseket, tárgyakat és játékmechanikát hozott magával, a központi alakja pedig Cormont, a Cathedral of Light egykori papja, aki segít szembeszállni Sanctuary szörnyetegeivel. 

Aki már kipipálta a Season of Malignant minden újdonságát, az két dolgot tehetett: türelmesen várt a következő adagra, vagy alternatívák után nézett (nemrég mi is ajánlottunk olyan játékokat, amiket érdemes kipróbálni, ha már valaki unja a Diablo IV-et, már videón is megnézhetitek). 

Hirdetés

A Blizzard a gamescom Opening Night Live során külön figyelmet szentelt neki, hogy felhívja a figyelmet a második szezonra, amely a Season of Blood nevet kapta, és mint kiderült, október 17-én számíthat rá a Diablo IV közössége. A középpontban ezúttal a vérszívók állnak, akikre egy veterán vámpírvadász feni a fogát: a Gemma Chan (Örökkévalók) által életre keltett Eris komoly fegyvertény lehet az ellenük vívott harcban. Nézzétek meg magyar felirattal, hogy miről is van szó: 

Az információk szerint a Season of Blood többek között hoz magával öt új endgame bosst, menő vámpírerőket és egy vadonatúj küldetéssorozatot is, szóval érdemes lesz visszatérni kipróbálni. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)