Hirdetés

Watch Dogs Legion gameplay videó mutatja meg, hogy kell méhészt toborozni

|

Elég gyakran kell majd segítenünk valakinek, ha bővíteni szeretnénk a DedSec csapatát.

Hirdetés

A Watch Dogs Legion egyik legtöbbször hangoztatott funkciója az, hogy gyakorlatilag az utca bármelyik járókelőjéből lehet játszható karakter, akik ráadásul elég sokféle képességgel rendelkeznek. Ám mielőtt besoroznánk valakit az ellenállásba, először jó eséllyel segítenünk kell majd neki elrendezni egy-két problémás ügyet.

Hirdetés

Mielőtt felvehetnénk valakit a DedSec brigádjába, fontos, hogy elnyerjük a kiszemelt jelölt bizalmát. Ezt különféle missziók teljesítésével érhetjük el, és nemrég meg is nézhettük, hogy fog működni ez a játékon belül. Az alábbi videóban a játék rendezője, Kent Hudson magyarázza el nekünk, miképp megy végbe a toborzási folyamat.

A bemutatóban a jelölt egy Sherry Lewis nevű méhész, aki azzal bízza meg a játékost, hogy szerezze meg és pusztítsa el az élete munkáját. A feladatok teljesítése után pedig máris eggyel több karakter áll majd a rendelkezésünkre.

Nektek hogy tetszik eddig a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)