Hirdetés

Wolfenstein: The New Order - egy kis kommentáros gameplay érkezett

|

A gamescom 2013-ra a Bethesda kivitte az új Wolfenstein játékát és, ami kifejezetten izgalmasan néz ki mozgás közben.

Hirdetés

A gamescom 2013-ról a VG24/7-nek köszönhetően láthatunk egy kis részletet a Wofenstein: The New Orderből, ami ebben a formában elég meggyőzően néz ki.

A legutóbbi Wolfenstein-próbálkozás elbizonytalanított minket a széria létjogosultságát illetően, viszont a The New Order-nek látszólag sikerült megfognia azt, amiért annyira szerettük a sorozatot. Mielőtt még a játékvilág vastagja zombikat ölt volna kaján mosollyal, addig a nácik voltak terítéken, akiket hasonló elégedettséggel az arcunkon lőttünk halomra, mint most az élőhalottakat.

A brutálisnak ígérkező játékmenet mellett most megismerkedhetünk a játék történetével és a fejlesztők is mesélnek az új megoldásokról és a szereplőkről. A Wolfenstein: The New Order megjelenése valamikor 2014-ben várható Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re.

Nektek hogy tetszik a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)