Hirdetés

Zack Snyder szerint a Gears of Warból és a Halóból is remek filmek készülhetnének

|

A Gears különösen sokszor felmerül Snyder köreiben, ami nem meglepő: a rendező stílusa ahhoz igazán passzolna.

Hirdetés

Sokaknak vannak egyéni problémái  Zack Snyderrel, de az vitathatatlan, hogy a rendező két dologhoz biztosan ért: az akcióhoz és a látványos felvételekhez. Ezek az elemek szépen kiegészítenének egy Halo vagy egy Gears of War adaptációt.

Mindkét játéksorozat adaptálása felmerült most egy gamescomos interjú során, amit az amerikai IGN Daemon Hatfieldje folytatott le Snyderrel. Az eredeti téma a Rebel Moon volt, de aztán szépen elkanyarodtak a játékok világa felé.

Hirdetés

Amikor Hatfield rákérdezett, hogy mik azok a videojáték-szériák, amik érdekelnék Zacket, akkor a rendező a következő választ adta:

"Hát rengeteg lenne. Folyton beszélgetünk a Gearsről, ami állandóan feljön a köreinkben. Mindig érdekelt a Halo is... de persze ezt már megcsinálták. Mindenesetre ezek mindig érdekeltek, és szerintem elképesztő filmek lehetnének belőlük."

Annyi biztos, hogy Synder már lecsúszott ezekről. A Gears of War a Netflixnél készül, amit a streamingóriás 2022-ben jelentett be. A Halo sorozattá vált a Paramountnak hála, amiért kevesen hálásak, de Snydernek így ahhoz sem lehet már sok köze.

A rendező most egyébként is el lesz foglalva az új világával, de azért reméljük, hogy a Gears projektekbe is belenyúlhat majd a jövőben.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)